Slide

Vi designar din drömträdgård. Kontakta oss
Drömmer du om en mysigare uteplats? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård
Du kan boka oss för ett par timmars konsultation (eller för att rita hela din trädgård)
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt
Radhusträdgård i Bjuv som vi designat.
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt

fredag 11 maj 2012

Möblera uterummet med växter och möbler

Det här är ett av de vackraste uterum som vi har besökt! Naturen har bjudits in på ett underbart sätt och möbler och textilier är hur snygga som helst. Ett uterum behöver inte bestå av klassiska utemöbler i teak eller furu. Man kan använda i stort sett vilka möbler man vill.

Ett vackert gammalt skåp och en lampa skapar karraktär. Kelimtäcke längst ner till vänster i bild.

Uterummet är byggt med hjälp av vikdörrar, så det går att öppna upp helt under varma sommardagar. Det är vanligt plasttak så det är ingen dyr konstruktion. Det är samma plattor inne som ute så rummet har byggts på en befintlig uteplats.

Att låta växterna slingra sig ut och in så här gör att rummet känns som om det alltid har funnits där. Det kan vara svårt att få en aluminiumkonstruktion att smälta in, speciellt om du har ett gammalt hus.
Det blir ju kallt i detta uterummet på vintern – eftersom det är öppet längst upp – så möblerna måste vinterförvaras någon annanstans, men visst är det ett underbart härligt uterum?

1 kommentar:

  1. hej! Kul att se en uteplats som är lite udda.Känslan är verklige "ute" fast man är inne. Härlig blogg jag är nu följare. Kram Pia

    SvaraRadera