Slide

Vi designar din drömträdgård. Kontakta oss
Drömmer du om en mysigare uteplats? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård
Du kan boka oss för ett par timmars konsultation (eller för att rita hela din trädgård)
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt
Radhusträdgård i Bjuv som vi designat.
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt

torsdag 9 augusti 2012

Ateljéträdgårdens utveckling

Jag har tidigare berättat om min ateljéträdgård som sakta växer fram. Jag jobbar både som konstnär, trädgårdsdesigner och Art Director, alltihop i egna företag, och detta är min lilla lya. Byggd av min underbara man och underbara far!
Studion/ateljén ligger bredvid vårt hus, så jag har 3,5 meter till jobbet så att säga.

Ateljéträdgården växer så sakteligen fram och det ska bli spännande formgivning och även konstföremål ska på plats. Det är en underbar del av trädgården eftersom staket och huskropparna ger lä, så det är en varm skön plats med sol ända från morgonen till seneftermiddagen.
Snart ska det byggas trädäck, men plattorna ska vara kvar nersänkta i gräets, så däcket ska gå runt om och det ska även vara trädäck mellan de två husen.

Vy från ateljéns vänstra hörn. Bambun tv. är på gång att börja växa nu. Den skjuter skott från stammarna, så nästa år kommer den att vara finare. Vi har huggit av dessa bitarna från en av våra fullvuxna Bambus. Alla som någon gång har försökt att dela/flytta/eller gräva upp en Bambu vet hus svårt det är.
Bambustörarna var ett fynd från en granne som skulle köra dem på tippen. Jag räddade dem och målade dem röda. Älskar fynd och återanvändning i trädgården.

Nu står jag uppe i "Bygget", den med den ovala öppningen (ska vara massor av sittkuddar här senare). Längst bort är ateljéns entré (entrén är alltså på andra sidan huset) och i rabatten där står det fler av de räddade Bambupinnarna. Till höger om ateljén anar man mer Bambu, det är Svartbambu även den huggen från ett fullvuxet exemplar. Kommer nog att bli vacker med åren mot den vita fasaden. De kommer att sticka upp genom trädäcket, precis som Bergbambun vid de röda Bambupinnarna.

3 kommentarer:

  1. Wow, så snyggt! Det kommer att bli precis hur bra som helst. Underbart kul kreativt jobb du har också! :) Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Det där kommer bli fint som bara den. Häftigt att ha så nära till jobbet. Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Underbart tjusigt! Passar också verkligen till ateljén!!

    SvaraRadera