Slide

Vi designar din drömträdgård. Kontakta oss
Drömmer du om en mysigare uteplats? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård
Du kan boka oss för ett par timmars konsultation (eller för att rita hela din trädgård)
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt
Radhusträdgård i Bjuv som vi designat.
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt

torsdag 27 mars 2014

Grönt är skönt!

Grönt är skönt! Ibland kan verkligen olika gröna bladstrukturer skapa strukturen och formen. De behöver inte ens skifta i gröna nyanser, det räcker att bladen har olika form.
Som här hemma hos mina svärföräldrar.
Trädgården är ritad av Ulla Molin, och här ses Kaprifol, Körsbärsträd, Schersmin och en Spireahäck i fin samverkan med gammal Höganäs marktegel. Allt är avblommat, men formen är ändå där.

Även här, med brokbladig Vinca Major, Strutbräken, Spireahäck samt Nävor, samtliga avblommade, skapar formen och bladens struktur en underbar grönska. Samma trädgård som ovan.
Så var inte rädd för grönt. Grönt är verkligen skönt!

3 kommentarer:

 1. Du har så rätt! Vist är grönt underbart skönt - speciellt nu efter en grå vinter!!

  SvaraRadera
 2. Nu till något helt annat än grönt; Jag har kollat runt lite, speciellt på inlägget "Styla och pimpa din trädgård" och där var det inte bara grönt inte! Men otroligt snyggt och exakt i min smak!!
  Att jag gjorde det just nu berodde på att jag ville ha lite inspiration inför stylingen av den tillbyggda altanen efter poolbygget. Tyvärr har jag en gubbe som inte gillar att jobba i trä, så några större byggnationer är inte aktuellt - altanbygget sköts av poolfirman efter ritningar och instruktioner av mig. Dessutom så påverkar ju både huset och omgivningarna hur vi kan ha det, vi bor lite lantligt mitt i en skog. Men man kan som du skrev i inlägget använda sig av smådekorationer, krukor, plädar, kuddar och..... Vilket alltså redan sker, men som det ska bli mer av (fast det vet inte gubben ännu *fniss*).
  TACK FÖR IDÉERNA!
  Susie

  SvaraRadera
 3. Nu behöver man grönt, verkligen!

  /Jenny

  SvaraRadera