När det har torkat maler jag det så att det blir till ett fint salt. Själv kör jag det kvickt och lätt i en kaffevarn som jag bara använder till kryddorna. Det går bra med vilken kvarn/mal som helst. |
Slide
Sidor
Sök bland alla inläggen
.
.
.
.
Summa sidvisningar
Veckans mest lästa inlägg!
-
Efter en 6 månader lång höst här i Skåne, har våra trädäck blivit både svarta och gröna. Och det sitter hårt. Jag har tidigare skrivi...
-
Våra två inlägg om hur man får bort det svarta samt det gröna på trädäcket, har nu lästs snart 200.000 gånger! Nedan visar vi hur du får ...
-
• Så här planterar en Avenbokhäck och en Bokhäck? Läs här! • De mest ställda frågorna om Avenbok, hittar du här! Här ska du få våra ...
-
Här i Skåne har vi stort problem med att våra trädäck blir helgröna under vinterhalvåret. Den varma vintern gynnar algtillväxten och trädäck...
-
Krukor är dyrt och ibland vill man ha dem på ett visst sätt. Jag och min man bygger våra egna krukor och det gör att man får dem precis som ...
-
Jomenvisst kan man ha en Japansk lönn i kruka. Och det bästa med att ha den i kruka är att man kan flytta runt på den, så att man verklige...
-
Visst är Allium fantastiska? Men dyra! Och vill man ha ett helt hav av blommande Allium får man lägga ut en förmögenhet! Nej, det behö...
-
Så här ser oftast betongstenar ut efter några år. Fulla med vit lav. Inte så snyggt, och svårt att få bort. Men, med lite envish...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jättebra recept äntligen tack Cattis&Eira
SvaraRaderaMed vänlig hälsning
Per-Erik (alias) ”Pralen” Lund