Slide

Vi designar din drömträdgård. Kontakta oss
Drömmer du om en mysigare uteplats? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård
Du kan boka oss för ett par timmars konsultation (eller för att rita hela din trädgård)
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt
Radhusträdgård i Bjuv som vi designat.
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt

fredag 28 november 2014

Tips hur du på ett enkelt sätt gör din trädgård mer "designad"

Som trädgårdsdesigner får jag ofta frågan hur man gör för att få den där "coola och designade" stilen. Och, oftast är det med hjälp av små enkla knep. Och oftast med hjälp av lite brädor, skruv och färg.
Som de här små röda borden. De byggde min man av spillvirke och så målade jag dem röda. När vi är många gäster, flyttas borden till soffgruppen och så lägger vi på en kudde och vips, har borden förvandlats till pallar. Enkelt, praktiskt, snyggt och billigt.
Blåregn är en klätterväxt som kan stammas upp till ett litet träd. Men, det tar otroligt många år för den att skapa en stam som är stabil nog att hålla upp kronan, så den behöver stöd. Länge. Måla stödet, så blir det genast lite snyggare.
Dekorera en tråkig vägg. En garagevägg, förrådsvägg eller friggebodsvägg kan lätt se lite trist ut. Utnyttja ytan till någon snygg dekor. Jag har satt björkstammar mot väggen. Hade turen att få några som vält under en höststorm. De kapades till rätt längder och skruvades sen fast i trädäcket samt under studions takskägg. Lite pyssel vad det, men värt mödan.
Snygga krukor är dyrt. Men, terracottakrukor har man oftast. Måla dem i snygga färger. Jo, det flagnar efter något år, men då är det bara att måla om dem igen. Ett enkelt sätt att snabbt förrändra.

1 kommentar:

  1. Du kan du min vän!
    Rött och rosa är så snyggt!
    ha en skön helg
    Annika

    SvaraRadera